Om oss / About us / Om Fladby 3Dprint og 3Dprint tjenester

Velkommen til Fladby 3Dprint!

Vi er en norsk nettbutikk som har spesialisert oss på 3Dprinting og 3Dtegning. Vi leverer både egenproduserte og kundespesifikke 3Dprints til både privatpersoner og bedrifter. Vi hjelper også gjerne til med design av 3D-filer, så hvis du har en ide, så har vi løsningen!

Vi har vært i drift siden 2016, og har et bredt utvalg av produkter tilgjengelig på vår nettside. Men det er langt fra alt vi kan tilby! Vi tar gjerne imot forespørsler om spesialtilpasninger og andre 3Dutskrifter, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du har en spesiell forespørsel.

Vi holder til i Tranby/Lier, og du er hjertelig velkommen til å komme og hente varene dine hos oss. Vi benytter oss av toppmoderne utstyr, som 2x Bambu Lab X1CC for flerfargede utskrifter opptil 256x256x256mm. GooFoo Plus for større utskrifter opptil 360x360x40mm.

Vi tilbyr utskrift i en rekke ulike materialer, som PLA, PETG, ASA, Flex og ABS. Våre materialer holder høy kvalitet og er spesielt utvalgt for å tåle ulike påkjenninger og miljøforhold. For eksempel egner PLA seg godt til mange formål, mens PETG er det perfekte valget for utendørs installasjoner som trenger å tåle UV-lys og temperaturforskjeller.

Vi har et stort utvalg av farger å velge mellom, og vi skreddersyr utskriftene våre etter dine spesifikke ønsker og behov. Hvis du ikke finner akkurat den fargen du ønsker blant produktene våre, så ikke nøl med å legge inn en kommentar under bestillingsprosessen med ønsket farge.

Vi kjøper våre materialer fra anerkjente leverandører som Polyalkemi.no, så du kan være trygg på at kvaliteten på produktene våre alltid er på topp. Takk for at du valgte Fladby 3Dprint - vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine 3Dutskriftbehov!

Kontaktskjema